skok na glavno vebino izjava o dostopnosti

Dan odprtih vrat na kulturni praznik

Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož vas v četrtek, 8. februarja 2024, med 8. in 13. uro vabi na Dan odprtih vrat na kulturni praznik.

Ob 9.30 vabljeni na gledališko predstavo za otroke „Pust gre na dopust”, v izvedbi Gledališča Smejček.

Ob 11. uri prisluhnite Trobilnemu kvartetu Kulturnega društva Ormož, ki bo pod vodstvom Slavka Petka poživil dogajanje v knjižnici s pozdravom prazniku.

Ob 12. uri vabljeni na Literarne utrinke, kulturni program, ki ga pripravljajo člani Kulturnega društva Fran Ksaver Meško Sveti Tomaž.

Ob 13. uri vabljeni v avlo Občine Ormož na otvoritev razstave Iz srca in sveta. Priložnostno razstavo v počastitev 150-letnice rojstva in 60-letnice smrti duhovnika, pisatelja, pesnika in dramatika Franca Ksavra Meška pripravljamo Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož, enota Ormož in Knjižnica Ormož v sodelovanju s Knjižnico Ksaverja Meška Slovenj Gradec. Razstava odstira življenje in delo našega rojaka ter osvetljuje čas, v katerem je živel in ga zaznamoval s svojim vsestransko pomenljivim delom. Na ogled bo do 10. maja 2024.

V času odprtosti knjižnice si lahko izposojate in vračate gradivo iz bogate ponudbe knjig, časopisov, filmov, glasbenih zgoščenk, igrač in didaktičnih pripomočkov.

Fotó galéria

Szűrési lehetőségek

Keresés

Tartalom típus

Kategória
Kategória
Kategória
Kategória
Kategória

Régió választása


2008 - 2024 © KAMRA, Production: TrueCAD d.o.o.