skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975. Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredn ...

Olvasás tovább

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975.

Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredno spoznanje, da mora postati informacija vse bolj last vsakega delovnega človeka, vsakega občana."

Kép

Információk

Szerzői jogi státusz

engedély CC BY-NC

Szerzői jogok

NT&RC

Hely

Celje

Az ezt a multimédiás elemet tartalmazó digitális gyűjtemény

Kardeljanske novosti
Seznam zaposlenih pri NT & RC

A digitalizálás dátuma

15.11.2010 07:45

A közzététel dátuma

15.11.2010 08:45

Legutóbbi módosítás

06.08.2018 06:11

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam