Térkép  

Spoznajmo znamenite zgradbe preteklosti v mestu Murska Sobota

V četrtek, 27. septembra 2018, ob Svetovnem dnevu turizma, vabimo ob 17. uri v Pokrajinsko in študijsko knjižnico Murska Sobota na krajšo predstavitev pretekle podobe mesta in najznamenitejših zgradb v Murski Soboti, s poudarkom na koncu 19. in začetku 20. stoletja.

Olvasás tovább

Najprej si bomo v knjižnici zgradbe kot so npr. Hranilnica južnega dela Železne županije, Hotel Dobrai, Bölcseva lekarna, Delavski dom idr. ob razlagi ogledali na slikoviti projekciji, zatem pa se bomo po nekdanji Aleksandrovi ulici (današnji Slovenski) tudi sprehodili in si te zgradbe iz preteklosti v sedanji podobi in vlogi tudi ogledali. Dogodek pripravljamo v sklopu Dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD) in Tedna kulturne dediščine (TKD).

Zaklade kulturne dediščine v mestu Murska Sobota bomo odkrivali in spoznavali z učenci druge triade osnovnih šol v Murski Soboti, veseli pa bomo tudi vseh vas. Spoznajmo jih skupaj.

Vabljeni.

Fotó galéria

Hely

Információk

Cím

Spoznajmo znamenite zgradbe preteklosti v mestu Murska Sobota

Esemény dátuma

17.00

Hely

Zvezna ulica 10
9000 Murska Sobota

Kapcsolattartó

Klaudija Sedar

A közzététel dátuma

25.09.2018 11:59

Legutóbbi módosítás

25.09.2018 11:59

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam