skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj vas v torek, 22. junija 2021, ob 19.30 vabi na prireditev in otvoritev razstave ob dnevu državnosti Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno. 

V pogovoru z Martinom Ozmecem in Davorinom Jukićem bomo obujali spomine in takratne dogodke ter predstavili istoimensko publikacijo Tjaše Mrgole Jukić. Ob tej priložnosti bo Davorin Jukić knjižnici predal zbirko zvočnih posnetkov Radia Ptuj, ki so nastali v času 10-dnevne vojne za Slovenijo in so svojevrsten zgodovinski vir o takratnem dogajanju na Ptujskem in Ormoškem.

Prisotne bo nagovorila Nuška Gajšek, županja Mestne občine Ptuj. Program bodo popestrili ženski pevski zbor Lilith ter Monika in Primož Kelenc.

Razstava fotografij Martina Ozmeca iz časa vojne za Slovenijo, obogatena z zvočnimi posnetki, bo na ogled od 22. 6. do 2. 7. 2021 v razstavišču knjižnice.

V primeru slabega vremena bo prireditev v razstavišču za vabljene goste. Obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni covid-19.

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Cím

Radio-Tednik Ptuj med slovensko osamosvojitveno vojno

Esemény dátuma

22. junij 2021, ob 19.30

Hely

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj

A közzététel dátuma

17.06.2021 14:53

Legutóbbi módosítás

17.06.2021 15:58

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam