skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Odprtje Knjižnice semen z Mišo Pušenjak

V Goriško knjižnico Franceta Bevka Nova Gorica prihaja čisto nova vsebina, mogoče malo nepričakovana, a gotovo dobrodošla.

V ponedeljek, 2. marca 2020, vabimo na odprtje Knjižnice semen z zanimivim programom.

Olvasás tovább

Od 13. do 17. ure bomo zbirali semena, jih vnašali v bazo in vam obenem predstavili aplikacijo, s pomočjo katere si boste semena izposojali sami. Vabljeni, da tudi vi podarite domače seme kulturnih rastlin, ki jih skrbno hranite doma. Dogodek se bo odvijal v 1. nadstropju knjižnice pred Časopisnim oddelkom pri namenski omari za semena.

Semena bodo na voljo za izposojo od torka, 3. marca, naprej.

Ob 17. uri bomo gostili avtorico številnih knjig, kmetijsko svetovalko in specialistko za zelenjadarstvo, Mišo Pušenjak, ki za nas pripravlja predavanje z naslovom Pridelovanje semena zahteva dodatno znanje. Srečanje bo v dvorani knjižnice.

In še ugodnost: vse, ki se bodo vključili v Knjižnico semen, bomo v letu 2020 oprostili plačila članarine v Goriški knjižnici.

Pridite, darujte, preverite, kaj imamo na voljo za sejanje, in se nam pridružite v krogotoku Knjižnice semen!

Pa še to: gotovo smo vzbudili vaše zanimanje, zato smo o njej že pripravili nekaj vsebin, ki jih bomo seveda še dopolnili in nadgradili. A za začetek bo: na spletni strani knjižnice je dobila stalno podstran v meniju Za uporabnike / Knjižnica semen oz. na tej povezavi.

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Cím

Odprtje Knjižnice semen z Mišo Pušenjak

Esemény dátuma

ponedeljek, 2. marec 2020, 13:00-17:00 in 17:00

Hely

Trg Edvarda Kardelja 4
5000 Nova Gorica

A közzététel dátuma

27.02.2020 06:35

Legutóbbi módosítás

27.02.2020 06:35

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam