Térkép  

Natečaj Zgodbe mojega kraja: spomini na praznovanja in običaje

Mestna knjižnica Ljubljana v sodelovanju s knjižnicami Osrednjeslovenske regije pripravlja natečaj za najboljšo zgodbo z naslovom Zgodbe mojega kraja: spomini na praznovanja in običaje, ki bo potekal od 8. februarja do 15. aprila 2019.

Olvasás tovább

Če ste dopolnili 60 let in radi pišete, vas vabimo, da nam do 15. aprila 2019 pošljete kratko, resnično zgodbo iz preteklosti vašega kraja, povezano s praznovanji in običaji. Morda se spominjate sami ali pa je vašo pozornost vzbudila zanimiva pripoved, stare fotografije, zapiski. Zaželeno je, da priložite tudi kakšno fotografijo, povezano z zgodbo, ni pa pogoj za sodelovanje. Sodelujete lahko le z eno zgodbo, ki naj bo napisana v slovenskem jeziku in naj ne presega 1.600 besed. Oddate jo lahko tipkano ali v elektronski obliki. Zgodbe pošljite po pošti na naslov Mestna knjižnica Ljubljana, Kersnikova 2, 1000 Ljubljana, s pripisom »za natečaj Zgodbe mojega kraja« ali po elektronski pošti na Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., ter hkrati posredujte ime in priimek avtorja zgodbe, leto rojstva, stalni naslov, morebitni e-naslov in telefonsko številko. Prispevke bo v aprilu in maju 2019 ocenjevala žirija in izbrala deset najboljših, ki bodo nagrajeni in objavljeni na spletni strani Mestne knjižnice Ljubljana (www.mklj.si) in na portalu digitalizirane kulturne dediščine slovenskih pokrajin Kamra (www.kamra.si). Prva tri najboljša dela bodo posebej nagrajena:

1. nagrada: 2 enodnevni vstopnici za Terme Snovik

2. nagrada: 2 karti za vožnjo z ladjico po Ljubljanici

3. nagrada: 2 vstopnici za obisk Arboretuma Volčji Potok

Pravila in pogoje sodelovanja boste našli na spletni strani Mestne Knjižnice Ljubljana www.mklj.si ter na promocijskih letakih za natečaj. Za dodatne informacije pokličite na 01 308 51 75 ali pišite na e-naslov Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Natečaj so podprli: Arboretum Volčji Potok, Herba Slovenica, Modrijan založba d.o.o., Rečni transport d.o.o., Ljubljana in Terme Snovik.

Fotó galéria

Információk

Cím

Natečaj Zgodbe mojega kraja: spomini na praznovanja in običaje

Esemény dátuma

8. 2.-15. 4. 2019

Kapcsolattartó

Anja Frković Tršan

Kategória

Egyéb

A közzététel dátuma

07.02.2019 05:37

Legutóbbi módosítás

19.03.2019 07:21

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam