skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Natečaj Spomini na poletja

Knjižnica Domžale razpisuje natečaj za najboljšo zgodbo z naslovom Spomini na poletja, ki bo potekal do vključno 22. septembra 2021

Olvasás tovább

Domoznanstvo je kot nedokončani kolaž besedil, fotografij in drugih dokumentov, ki po eni strani ohranja, po drugi pa oživlja zgodbe preteklosti ter omogoča nadaljnje raziskovanje lokalnega protora. Našo zbirko bi radi obogatili s pomočjo vaših spominov in fotografij, zato smo za vas pripravili literarni natečaj.

Če ste dopolnili 60 let in vam ni težko pisati in obujati spomine, vas vabimo, da nam pošljete kratko, resnično zgodbo o vaših spominih na preživljanje poletij, poletnih počitnic. 

Zanima nas, kje ste jih preživljali, kje ste se kopali in se hladili, kako so izgledali brezskrbni dnevi, kako dišijo spomini na vaša poletja. Predvsem bi radi vedeli, kako ste preživljali poletja v domačem kraju. K pisanju vabimo vse, ki ste mladost preživljali v Domžalah, Moravčah, Lukovici, Mengšu ali Trzinu. Tako bomo obudili spomine na naše reke, potoke, travnike in gozdove, ki so vam zagotovo ponujali obilo terena za raziskovanje, igro in druženje s prijatelji.

Zgodbe lahko pošljete na naslov Knjižnica Domžale, Cesta talcev 4, 1230 Domžale ali po elektronski pošti Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. do vključno 22. septembra 2021.

Več informacij na spletni strani Knjižnice Domžale.

 

Fotó galéria

Információk

Cím

Natečaj Spomini na poletja

Esemény dátuma

21. junij - 22. september 2021

Hely

Knjižnica Domžale

Kapcsolattartó

Kristina Galun

A közzététel dátuma

24.06.2021 09:27

Legutóbbi módosítás

24.06.2021 09:27

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam