skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Naprej v preteklost

 

Slovenski muzeji in galerije so v času epidemije koronavirusa svojo dejavnost preselili na splet, a njihovo osnovno poslanstvo še naprej ostaja oseben stik obiskovalca z dediščino. V času med 17. in 23. avgustom 2020 organizirajo vseslovensko akcijo NAPREJ V PRETEKLOST, v okviru katere bodo na spletu, družbenih omrežjih in v muzejih pripravili številne predstavitve svojega dela. 

Akciji se pridružuje tudi Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož, ki v četrtek, 20. avgusta 2020, ob 10. uri vabi na Ptujski grad, na javno vodstvo po grajskih zbirkah. Vodstvo je namenjeno odraslim obiskovalcem in je v sklopu akcije brezplačno. Udeleženci plačajo znižano ceno vstopnine 3,00 EUR na osebo. Število udeležencev je omejeno, obvezna je prijava na naslov: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

V sklopu akcije bodo na Facebooku in Instagramu pod ključnikom #naprejvpreteklost objavljene zanimivosti o muzeju. Obiskovalcem so na voljo tudi videoposnetki na muzejskem Youtube kanalu, virtualne vsebine na muzejski spletni strani ter ogled muzejskih e-publikacij.

Družine z otroki vabijo tudi na delavnico na temo antične Petovione, ki jo bodo izvajali od 21. do 23. avgusta 2020 v Otroškem taboru na Rimskih igrah..

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Cím

Naprej v preteklost

Esemény dátuma

17.–23. avgust 2020

Hely

Ptujski grad

Kategória

Oktatás

A közzététel dátuma

17.08.2020 16:08

Legutóbbi módosítás

17.08.2020 16:14

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam