skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Mednarodni literarno-glasbeni večer na Ptuju

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj vas v četrtek, 17. junija 2021, ob 19. uri vabi na mednarodni literarno-glasbeni večer. Gostje večera bodo Anna Höglund in Piia Leino ter Aleš Šteger in Jurij Tori.

V prvem delu prireditve se bosta predstavili Švedinja Anna Höglund, ilustratorka in avtorica del za mladino, ter sogovornica Iva Klemenčič, prevajalka njenega romana Biti jaz (2018). S Piio Leino, finsko novinarko in pisateljico, ki je za roman Nebesa (2017) prejela evropsko nagrado za književnost, se bo pogovarjala Tjaša Lešnik.

Po krajšem premoru bosta o Pričevanjih pričevala pesnik, esejist in domačin Aleš Šteger ter Jurij Tori, virtuoz na harmoniki. Štegrovo Pričevanje (2020) je nenavadna knjiga, spisana v posebnih stanjih zavesti. Je knjiga pesmi, ki niso pesmi, so pesnikovi uvidi, zapisane misli, temelječe na izkustvu.

 

Dogodek bo fotografiran in sneman ter izveden v skladu z veljavnimi ukrepi za zajezitev epidemije covid-19. Več na www.knjiznica-ptuj.si 

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Cím

Mednarodni literarno-glasbeni večer na Ptuju

Esemény dátuma

17. junij 2021, ob 19.00

Hely

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj

A közzététel dátuma

03.06.2021 11:23

Legutóbbi módosítás

03.06.2021 11:47

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam