Térkép  

Mana - skupaj obeležimo Svetovni dan čebel

Pokrajinski muzej Celje vas ob Svetovnem dnevu čebel, v sredo, 20. maja 2020 ob 16.30, vabi na ploščad Knežjega dvora,  da skupaj ustvarimo in predstavimo prvo po-korona razstavo z naslovom Mana.

Olvasás tovább

K sodelovanju vabimo vse, ki imajo radi naravo in umetnost (družine in posameznike vseh starosti). Ustvarjali bomo na temo čebel.Vaše umetnine bodo upodobljene na prostem, na ploščadi Knežjega dvora. Udeleženci bodo s kredo slikali različne motive, ki so povezane s čebelami.

Umetnine bodo za širšo javnost na ogled na ploščadi do prvega dežja. Objavili pa jih bomo tudi preko družabnih omrežij.Ker moramo upoštevati priporočene ukrepe NIJZ, je število mest, kjer bodo umetnine nastajale, omejeno. 


Zato vljudno prosimo, da se vsi soustvarjalci predhodno prijavite na: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  ali po telefonu 03 428 09 62. Prosimo tudi, da doma pustite »ta'kmašne obleke« in pridete tako opremljeni, da se boste lahko tudi malo popackali. V primeru dežja, žal ustvarjalnica odpade.

Veselimo se skupnega ustvarjanja …… bzzz….bzzz.

Fotó galéria

Hely

Információk

Cím

Mana - skupaj obeležimo Svetovni dan čebel

Hely

Trg Celjskih knezov Celje

Kapcsolattartó

Žmaher Nataša

Kategória

Kiállítások

A közzététel dátuma

19.05.2020 11:36

Legutóbbi módosítás

19.05.2020 11:36

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam