Térkép  

Literatura v mestu: avtobiografski roman: Bronja Žakelj in dr. Miran Hladnik

Vse ljubitelje slovenske literature vabimo v torek, 9. 4. 2019, ob 19. uri, v Slovansko knjižnico na drugi literarni večer iz cikla Literatura v mestu. Dogodek se bo odvijal v kletni dvorani na Einspielerjevi 1 za Bežigradom. 

Tokrat smo v goste povabili Bronjo Žakelj, avtorico literarne uspešnice Belo se pere na devetdeset, in dr. Mirana Hladnika, literarnega zgodovinarja, rednega profesorja na oddelku za slovenistiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani.

Med bralci doma in na tujem so tako biografski kot avtobiografski romani že dolgo časa zelo priljubljeni. Na literarnem večeru bomo spregovorili o avtobiografskem romanu Bronje Žakelj, ki je v letošnjem letu doživel že tretji ponatis. Med drugim bomo spoznavali podobo mesta Ljubljane v romanu ter raziskali povezavo in glavne značilnosti biografskega in avtobiografskega romana. Zanimali pa nas bodo tudi vzroki za njuno bralsko priljubljenost.

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Cím

Literatura v mestu: avtobiografski roman: Bronja Žakelj in dr. Miran Hladnik

Esemény dátuma

9. 4. 2019 ob 19.00

Hely

Einspielerjeva ulica 1
1000 Ljubljana

Kapcsolattartó

Marolt, Erika

A közzététel dátuma

09.04.2019 05:53

Legutóbbi módosítás

09.04.2019 05:53

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam