skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Literarni večer s Ferijem Lainščkom

Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož vas v četrtek, 3. junija 2021, ob 18. uri vabi na Literarni večer s Ferijem Lainščkom.

V ormoško knjižnico se ponovno vrača priljubljen pisatelj, pesnik, dramatik, scenarist, tekstopisec, avtor radijskih iger in karizmatičen sogovornik, Feri Lainšček (rojen leta 1959 v Dolencih na Goričkem, živi in ustvarja v Murski Soboti).

Je vsestranski ustvarjalec, ki se je uveljavil z deli namenjenimi odraslim, uspehe pa dosega tudi na področju mladinske književnosti. Prenekatera njegova dela so doživela filmske in glasbene interpretacije, sam pa je za svoje literarno snovanje prejel že več nagrad: nagrado Prešernovega sklada za roman Ki jo je megla prinesla, kresnika za romana Namesto koga roža cveti in za roman Muriša,  večernico za mladinsko knjigo Mislice in Prešernovo nagrado 2021 za delo na področju literature.

Izjemen in plodovit literat bo v pogovoru z Marijano Korotaj razkril podrobnosti najnovejšega romana, uspešnice Kurji pastir, v katerem se dotakne svojega zgodnjega otroštva.

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Cím

Literarni večer s Ferijem Lainščkom

Esemény dátuma

3. junij 2021, ob 18. uri

Hely

Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož

Kapcsolattartó

Damjan Rizman

A közzététel dátuma

24.05.2021 06:32

Legutóbbi módosítás

24.05.2021 06:32

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam