Térkép  

Festival Mesto knjige v Novi Gorici

Vrača se festival Mesto knjige, ki bo potekal od 2. do 9. junija 2017 v Novi Gorici. Rdeča nit lanskega festivala je bila meja, letošnja pa tisto, kar je ob njej nastalo: MESTO, je zapisal organizator festivala Društvo humanistov Goriške.

Olvasás tovább

Pravijo, da bomo na mesto »pogledali skozi arhitekturo zgradb in podzemnih rovov, skozi glasbo, ki v mestih nastaja, skozi tujce v lastnem mestu, skozi spremembe uporabe mestnega prostora, ki vplivajo na način bivanja, po mestu se bomo sprehodili in nanj pogledali z drugačnimi očmi, ogledali si bomo ruševine mest, prav tako pa bomo tudi snemali šume in zvoke mesta ter z njimi ustvarjali zvočne pokrajine, ki bodo v današnjem vizualnem svetu poskušale ujeti tisto najbolj neulovljivo, a vseprisotno značilnost mesta – zvok.«

Program bo predstavljen na tiskovni konferenci, ki bo v torek, 30. maja 2017, ob 13. uri v Goriški knjižnici pri klavirju.

Program prireditev, lokacije, predstavitve gostov in še več na spletni strani Mesta knjige.

Projektu Mesto knjige se pridružuje tudi Goriška knjižnica z dvema dogodkoma.

Likovno podobo je festivalu Mesto knjige dala Tinka Volarič.

Fotó galéria

Hely

Információk

Cím

Festival Mesto knjige v Novi Gorici

Esemény dátuma

2. - 9. 6. 2017

Hely

Nova Gorica

A közzététel dátuma

26.05.2017 05:36

Legutóbbi módosítás

29.05.2017 06:34

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam