skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Domoznanske novitete - projekt PIŠK MS

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota na svoji spletni strani ponuja novo storitev, ki smo jo poimenovali Domoznanske novitete. Gre za predstavitev in promocijo novega domoznanskega gradiva s Pomurja in Porabja, torej območja, ki ga Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota s svojo dejavnostjo pokriva.  

Olvasás tovább

Namen te oblike promocije in pristopa podajanja informacij v virtualnem svetu je, da se ob bok starejšemu domoznanskemu gradivu, kateremu je v knjižnicah posvečena posebna pozornost, izpostavi tudi novo gradivo in približa vsem, ki jih nove izdaje z domoznanskega področja zanimajo, jih prebirajo, uporabljajo pri študiju in/ali delu. Domoznanske novitete bomo sprotno dopolnjevali, kakor bo gradivo, ki ga prejemamo na več načinov, prihajalo v knjižnico. Ob vsaki noviteti je podana informacija o izidu, naslovnica in kratek vpogled v publikacijo z osnovnimi bibliografskimi informacijami, za mlade in odrasle bralce. Ta oblika promocije novega domoznanskega gradiva je dobrodošla in koristna pridobitev tako za uporabnike, lokalno skupnost in tudi širše, kot tudi knjižničarje, ki posredujemo informacije o knjižničnem gradivu in iz njega.

Vabljeni k spoznavanju domoznanskih novitet v knjižnični domoznanski zbirki Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota.

Fotó galéria

Információk

Cím

Domoznanske novitete - projekt PIŠK MS

Kapcsolattartó

Klaudija Sedar

A közzététel dátuma

24.06.2020 11:15

Legutóbbi módosítás

24.06.2020 11:15

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam