Térkép  

Alenka Veber: 365 dni v Babnem Polju. Na robu, a ne za(rob)ljena

Osrednja knjižnica Celje v okviru progama Univerze za tretje življenjsko obdobje vabi v ponedeljek, 6. januarja 2020, ob 17:30 v Levstikovo dvorano na predavanje Alenke Veber. 

365 dni v Babnem Polju. Na robu, a ne za(rob)ljena

Alenka VEBER iz Babnega Polja je avtorica več sto poljudnih prispevkov o slovenski kulturni in naravni dediščini, predvsem pa je ljubiteljska etnologinja, fotografinja in turistična vodnica, mentorica študijskih krožkov ter predavateljica. Njeno predavanje govori o tem, kako je ušla iz navidezne cone ugodja in pre(živela); kako je ponovno shodila in kaj ima pri tem ne(okrnjena) narava? In kaj imajo pri tem ljudje? Predavanje bo prepleteno s fotografijami, ki jih je Alenka naredila na sprehodih skozi 365 dni v najhladnejšem slovenskem kraju. Ne glede na vreme. V zgodnjih jutranjih urah ali mrzlih večerih. »Lahko smo na robu, a to še ne pomeni, da smo zarobljeni,« pravi v svojih duhoviticah.

Vabljeni!

Vir: 

Fotó galéria

Hely

Információk

Cím

Alenka Veber: 365 dni v Babnem Polju. Na robu, a ne za(rob)ljena

Esemény dátuma

V ponedeljek, 6 januarja, ob 17.30

Hely

Muzejski trg 1 a, 3000 Celje

Kapcsolattartó

Slavica Hrastnik

Kategória

Előadások

A közzététel dátuma

04.01.2020 10:10

Legutóbbi módosítás

04.01.2020 10:10

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam