skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Turistično drušvo in Društvo upokojencev Arja vas

Turistično društvo Petrovče ima po vaseh cele krajevne skupnosti vaške odbore. Društvo upokojencev Petrovče ima je najštevilčnejše in zelo aktivo društvo v krajevni skupnosti. Olvasás tovább
Turistično društvo Petrovče za kraj Arja vas

Turistično društvo Petrovče ima po vaseh cele krajevne skupnosti vaške odbore. Ti skrbijo za videz naselij, predvsem za zasaditev in vzdrževanje javnih zelenic in za ocenjevanje hiš in domačij v njihovi vsakoletni  akciji z imenom »Najlepša hiša«. V vasi sta že bila nagrajena domačija Štriker sedaj Razboršek, domačija Irber sedaj Vdovič  in gasilski dom. Predsednica društva ja Marjeta Grobler, hči Štajnerjeva, ki ima sedaj lepo novo hišo na Gmajni. iz Arje vasi Lepo urejene cvetlične grede na severnem in južnem uvozu v vas.

Društvo upokojencev Petrovče kraj Arja vas

Društvo upokojencev Petrovče ima je najštevilčnejše in zelo aktivo društvo v krajevni skupnosti. V Arji vasi ima lepe društvene prostore v Ruški hosti. Tam skrbijo za rekreacijski center na zemljišču, ki ga je društvu podaril vaščan Zoran Razboršek. Predsednik društva je Ivan Glušič, najmlajši od treh sinov domačije Glušič, ki vsi trije z družinami živijo v svojih hišah v Arji vasi.

Fotó galéria

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam