skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Osemdeseta in devetdeseta leta

Vinarji so si v tem času, ko se čedalje bolj razvija kultura pitja vina, začeli prizadevati predvsem za kvaliteto pridelanega vina in se truditi za čim boljšo prodajo na tržišču. Z osamosvojitvijo Slovenije so dobili dodatno samozavest in ponos ter priložnost za poslovni uspeh. Vina predstavljajo in postrežejo z ustreznim odnosom in spoštovanjem.

Olvasás tovább
Če so bile poprej glavni nosilci napredka v vinogradništvu in vinarstvu svetovalne službe Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije in kmetijske zadruge, so zdaj to vlogo začeli prevzemati tudi vinarji, ki z velikim delovnim zanosom in strokovnim znanjem obvladujejo celoten proces pridelovanja in prodaje kvalitetnih vin. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je leta 1993 izdelalo projekt Vinske turistične ceste. Določili so 20 takih cest v pokrajinah z vinsko tradicijo, vinskimi turističnimi kmetijami, naravno in kulturno dediščino.

Fotó galéria

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam