skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Drsalni klub Celje

Klub ima 59 članov uvrščenih v tekmovalni šport: UD (47) in SHT (12), ki tekmujejo na DP, Pokalu Slovenije in mednarodnih tekmovanjih (SP, EP, EYOF, Univerziada, Grand Prix, Danubia, Pokali, European Criterium,…). V klubu je 5 kategoriziranih športnikov v UD in 4 kategorizirani športniki v SHT, ki so tudi člani reprezentance Slovenije.

V klubu delujejo sekcije:

- umetnostno drsanje - UD in
- hitrostno drsanje na kratke proge - SHT.

Olvasás tovább

Klub ima status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa (št. 6717-333/2007).

V klubu trenirajo trenerji, ki imajo visoko specialistično izobrazbo. Anja Bratec, prof.šp.vzg, Tamara Dorofejev, Urban Kalšek, David Mano Loth, Tjasa Kroflic, Alja Pahor, Patricija Juren in Polona Peunik. Poleg tega pa zunanji trener Jan Čejvan trenira našo najboljšo tekmovalko Dašo Grm in  Irina Stavroskaja našega najboljšega drsalca Davida Kranjca.

Organizacija dela v klubu:

- predsednik Ivan Pfeifer,
- finance vodi Albina Bratec,
- tehnični vodja je Viktor Kroflič in
- tekmovalno in informacijsko bazo ureja Aleš Gabriel.

Organi kluba:

 • Upravni odbor:
  Ivan Pfeifer - predsednik kluba, Albina Bratec in Aleš Gabriel.
 • Nadzorni svet:
  Viki Kroflič - predsednik, Germadnik Branko in Peunik Andrej.
 • Strokovni svet UD:
  Metka Umek - predsednik, Anja Bratec in Matej Logar.
 • Strokovni svet SHT:    
  Polona Peunik - predsednik, Urban Kalšek in Igor Urlep.
 • Disciplinska komisija: 
  Milena Šimunič - predsednik, Viki Kroflič in Srečko Kolar.
 • Sodniki in drugi strokovni delavci za izvedbo mednarodnih tekmovanj:
  Metka Umek (International Judge-UD), Anja Bratec, Alja Pahor in Tamara Dorofejev  (International Tehnical Specialist-UD), Polona Peunik (International Referee-SHT in National Judge-UD), Anja Kolar in Aleš Gabriel (International Competitor Steward-SHT) in Viktor Kroflič (International Strater-SHT).

Klub organizira vsako leto poleg DP in Pokala v umetnostnem drsanju in hitrostnem drsanju tudi mednarodna tekmovanja v okviru mednarodne drsalne zveze - ISU z udeležbo več 300 tekmovalcev, 40 klubov in zvez iz cca 20 držav. V poletnih mesecih pa mednarodne kampe v UD in SHT .

Večino prihodka za delovanje kluba (stroški trenerjev, najem drsališča ter stroške tekmovanj) zagotavlja iz ostanka sredstev poletnih kampov, sponzoriranja mednarodnih tekmovanj, dotacije MOC, kandidiranja na razne javne razpise in članarine.

Članarina v višini 60 EUR/na člana - tekmovalca se plačuje mesečno za namen osnovnega delovanja kluba skladno s planom dela. Višina članarine ni odvisna od tekmovalčeve prisotnosti na treningih in tekmovanjih. Pripravniki v klubu pa do prvega tekmovanja na katerem nastopajo, plačujejo 40 EUR. V kolikor se 3x zaporedoma ne poravna članarina, se članstvo avtomatično izbriše razen, če je z posebnim dogovorom sklenjeno drugače.

Predsednik: Ivan Pfeifer

Fotó galéria

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Jelszavak

ŠPORT, zima, DRSANJE

A közzététel dátuma

12.08.2016 09:48

Legutóbbi módosítás

18.10.2016 17:07

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam