skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Odbojkarski kamp Tineta Urnauta leta 2017 na Ravnah

Poletni odbojkarski kamp za mlade pod vodstvom Tineta Urnauta in ekipe izkušenih trenerjev se je odvijal med 2. in 8. julijem 2017 v Športnem centru Ravne. Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, s svojo ekipo in Zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem je v juliju organiziral poletni odbojkarski kamp za mlade. Lansko leto se je odvil v Kranjski gori, letos pa se je v kraju, ker je Tine pričel svojo športno pot.

»Odbojkarski kamp bo letos potekal na Ravnah na Koroškem, kjer sem odraščal, saj je to kraj, ki ima vrhunske pogoje za odbojko in ostale športne dejavnosti,« je dejal Tine Urnaut. Aleš Logar, direktor ZKŠTM, kot soorganizator pa je dodal: »Veseli in ponosni smo, da lahko v našem športnem centru gostimo odličen poletni odbojkarski kamp za mlade. Ravne s pestro športno infrastrukturo omogočajo razvoj odličnih športnikov in nemalo jih je, ki so svojo športno pot začeli ravno pri nas. Med njimi tudi Tine.« Odbojkarski kamp se je odvijal med 2. in 8. julijem 2017 v Športnem centru Ravne. Svoje odbojkarsko znanje je nadgrajevalo okoli 50 osnovnošolcev in osnovnošolk oziroma srednješolcev in srednješolk iz drugih krajev Slovenije in tujine ter 30 mladih s Koroške. Pod vodstvom Tineta in njegove ekipe izkušenih odbojkarskih trenerjev so dnevno opravili dva treninga v dvorani, kamp pa so organizatorji popestrili z drugimi športnimi aktivnostmi – odbojko na mivki, odbojko v vodi, z drugimi aktivnostmi v bazenu in naravi, pa tudi z družabnimi igrami in s srečanji s Tinetovimi soigralci, športnimi prijatelji in prijateljicami.

Olvasás tovább

Organizatorji so povabili izkušene trenerje, kar trije prihajajo iz uspešne družine športnikov Urnautov: Adi Urnaut (bivši trener številnih moških in ženskih klubskih ekip v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji), Andrej Urnaut (trener odbojkarskega kluba Shanks Guibertin iz Belgije, s trenerskimi izkušnjami v klubih v Sloveniji, Belgiji, Nemčiji in v državni reprezentanci Hrvaške) ter Matjaž Urnaut (igralec in trener ekipe Saint Louis iz Francije). Mladi ljubitelji odbojke so svoje veščine urili tudi skupaj z Barbaro Drevenšek (bivšo igralko, trenerko mlajših selekcij in sodnico), Gašperjem Ribičem (trenerjem moške in ženske ekipe OK Calcit Ljubljana), Jeleno Ščerbakovo (trenerko mlajših kategorij in bivšo klubsko igralko ekip v Rusiji, na Hrvaškem, v Franciji), Leonardem Baričem (trenerjem moških ekip v Sloveniji, Franciji, Avstriji, ZAE in na Hrvaškem) in Mitjo Ježem (igralcem in trenerjem mlajših ekip OK Fužinar). Tovrsten kamp lahko ob uspešni izvedbi postane na Ravnah stalnica. S tem so Ravne nedvomno pridobile pomemben in prepoznaven športni dogodek.

(Povzeto po članku Ane Pisar v Ravenskih razgledih št.17/2017)

Fotó galéria

Tartalomjegyzék

Hely

Hely megjelenítés

Információk

A digitális gyűjtemény szerzője

Povzeto po prispevku Ane Pisar

Jelszavak

ODBOJKA, Zgodovinski pregledi, ŠPORT, ŠPORTNA DRUŠTVA, ŠPORTNE PANOGE, ŠPORTNE PRIREDITVE

A közzététel dátuma

30.12.2020 19:12

Legutóbbi módosítás

30.12.2020 19:12

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam