skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Padci in vzponi zadnjih desetih let (2008–2018)

Trenerjevo razmišljanje ob osemdesetletnici kluba

Trener Fužinarjevih igralcev Branko Golob je o zadnjih neuspehih in načrtih za naprej ob 80-letnici ravenske odbojke takole razmišljal:

»Članska ekipa OK Fužinarja je v sezoni 2006 še nastopala v 1. DOL, vendar pa je zaradi odhoda ključnih igralcev, nekaj tudi v tujino, in študentov, predvsem zaradi usklajevanja študijskih obveznosti, v druge klube (Ljubljana, Maribor) ostala samo z mladimi, premalo izkušenimi igralci za elitno konkurenco. Po 24 krogih tekmovanja so morali zapustiti prvo ligo. Tako so oktobra 2007 startali v 2. DOL. Ekipa je zelo mlada, saj v njej nastopajo predvsem mladinci in kadeti. Vodstvo kluba upa, da se bodo enakovredno borili z bolj izkušenimi igralci, da si bodo mladi pridobili potrebne izkušnje, ki jih bodo kasneje lahko s pridom uporabili tudi v reprezentačnih majicah, predvsem pa da bi v tem letu 2008, ko na Ravnah slavimo 80 let odbojke, dosegli naši igralci čim boljši rezultat in se morda v sezoni 2008/2009 vrnili v družbo najboljših.«

Tartalomjegyzék

Hely

Hely megjelenítés

Információk

A digitális gyűjtemény szerzője

Mitja Jež

Jelszavak

ODBOJKA, Zgodovinski pregledi, ŠPORT, ŠPORTNA DRUŠTVA, ŠPORTNE PANOGE, ŠPORTNE PRIREDITVE

A közzététel dátuma

30.12.2020 19:11

Legutóbbi módosítás

31.12.2020 11:50

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam