Térkép  

Na fotografiji sem v stojici, ki je bila včasih zelo pribljubljen del otroške opreme.  Zadaj naš družinski avto Zastava 101 oz. kot smo mu krajše rekli stoenka.  Bil je eden izmed najprepoznavnejših osebnih avtomobilov tistega časa, izdelovali so jih v jugoslovanski tovarni vozil Crvena Zastava.  Začetek proizvodnje avtomobila je bil oktobra 1971. Avto je v Jugoslaviji hitro postal najbolj priljubljen in je zlagoma povzročil konec proizvodnje starejših modelov.   ...

Olvasás tovább

Na fotografiji sem v stojici, ki je bila včasih zelo pribljubljen del otroške opreme.  Zadaj naš družinski avto Zastava 101 oz. kot smo mu krajše rekli stoenka.  Bil je eden izmed najprepoznavnejših osebnih avtomobilov tistega časa, izdelovali so jih v jugoslovanski tovarni vozil Crvena Zastava. 

Začetek proizvodnje avtomobila je bil oktobra 1971. Avto je v Jugoslaviji hitro postal najbolj priljubljen in je zlagoma povzročil konec proizvodnje starejših modelov.

 

Picture

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Közzétette

Sabina Stanič

Az eredeti anyag szerzője

Strmecki Vinko

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

1978

A kép keletkezési ideje

Második világháború után

Helység

Bizeljsko

Személyek a fényképen

Sabina Stanič

Kulcsszavak

hojice, otroštvo, Bizeljsko, Zastava 101

A közzététel dátuma

08.11.2018 13:14

Legutóbbi módosítás

08.11.2018 13:14

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam