Térkép  

Planinski mentorji duše planinske dejavnosti z mladino,

Ob zaključku šolskega leta 1983/84 so tudi mladi planinci iz vseh planinskih skupin na OŠ v občini Ilirska Bistrica s sklepno slovesnostjo obeležili zaključek še enega uspešnega planinskega leta. Uspešno so zaključili še eno osnovno planinsko šolo in prejeli spričevalo, dobili so značke mladega planinca za opravljene planinske izlete, planinskim mentorjem pa so bili vročeni posebni »mentorski planinski klobuki«. Na sliki: Na slovesnosti na OŠ Dragotin Kette s planinskimi mentorji. Mirjam in Marija ...

Olvasás tovább

Ob zaključku šolskega leta 1983/84 so tudi mladi planinci iz vseh planinskih skupin na OŠ v občini Ilirska Bistrica s sklepno slovesnostjo obeležili zaključek še enega uspešnega planinskega leta. Uspešno so zaključili še eno osnovno planinsko šolo in prejeli spričevalo, dobili so značke mladega planinca za opravljene planinske izlete, planinskim mentorjem pa so bili vročeni posebni »mentorski planinski klobuki«.

Na sliki: Na slovesnosti na OŠ Dragotin Kette s planinskimi mentorji. Mirjam in Marijan Čeligoj  sta se v imenu Mladinskega odseka PD zahvalila mentorjem za njihovo plemenito delo z mladimi in jim vročila drobna darila.

Z leve: Marijan Čeligoj, Ivan Valenčič, Tončka Novak, Fani Čemažar, Marija Novak, delegatka MK PZS   iz PD Koper planinka mentorica Gorupova iz Kopra in Mirjam Čeligoj načelnica MO PD Ilirska Bistrica. 230/tekst in foto: vč, 

Picture

Hely

Információk

Közzétette

Vojko Čeligoj

Az eredeti anyag szerzője

Vojko Čeligoj

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

1984

A kép keletkezési ideje

Második világháború után

Személyek a fényképen

Planinski mentorji Mirjam Čeligoj

Kulcsszavak

Mentorji, Mirjam Čeligoj

A közzététel dátuma

29.03.2017 08:12

Legutóbbi módosítás

09.05.2017 10:50

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam