Térkép  

V otroškem vozičku leta 1960

Na fotografiji je Majda Zidar v otroškem vozičku in mama Zofija Zidar. Posneta je bila leta 1960 na dvorišču pred domačo hišo v Župeči vasi. Posebno pozornost velja nameniti vozičku, ki je bil značilen za takratno obdobje.  Otroški vozički so se skozi zgodovino spreminjali in modernizirali.  Prvi so imeli leseno ogrodje in kolesa, košara pa je bila pletena.  V malo manj kot 300 letih so naredili ogromen korak naprej v razvoju. Od otroških kočij, ki so jih vlekle živali, smo prišli do modernih, ...

Olvasás tovább

Na fotografiji je Majda Zidar v otroškem vozičku in mama Zofija Zidar. Posneta je bila leta 1960 na dvorišču pred domačo hišo v Župeči vasi. Posebno pozornost velja nameniti vozičku, ki je bil značilen za takratno obdobje. 

Otroški vozički so se skozi zgodovino spreminjali in modernizirali.  Prvi so imeli leseno ogrodje in kolesa, košara pa je bila pletena.  V malo manj kot 300 letih so naredili ogromen korak naprej v razvoju. Od otroških kočij, ki so jih vlekle živali, smo prišli do modernih, varnih, udobnih ter kakovostnih otroških vozičkov. 

Fotografijo je prispevala Mateja Kus. 

Picture

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Közzétette

Sabina Stanič

Az eredeti anyag szerzője

Neznan

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

1960

A kép keletkezési ideje

20. század

Helység

Cerklje ob Krki

Személyek a fényképen

Majda Zidar, Zofija Zidar

Kulcsszavak

otroški vozički, otroštvo, Župeča vas, Cerklje ob Krki

A közzététel dátuma

07.11.2018 11:24

Legutóbbi módosítás

07.11.2018 11:24

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam