skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Otroci na vrtu, slika na steklu, Ilirska Bistrica 1935

V zapuščini fotografa Maksa Zirmanna je tudi pričujoča fotografijo, treh simpatičnih otrok, ki jih je fotograf zbral na vrtu in fotografiral. Fotografiji bi težko določili mesto kje je bila posneta. Najbolj moteče so irhaste hlače največjega dečka. Fotografijo je umetnik gotovo posnel na eni od svojih poti daleč od Ilirske Bistrice, kjer je imel svoj fotografski atelje. Če pa je bila posneta na bistriškem je to najstarejša znana fotografija z »irhastimi hlačami«. V skromni zapuščini negativov na steklu je več takih f ...

Olvasás tovább

V zapuščini fotografa Maksa Zirmanna je tudi pričujoča fotografijo, treh simpatičnih otrok, ki jih je fotograf zbral na vrtu in fotografiral.

Fotografiji bi težko določili mesto kje je bila posneta. Najbolj moteče so irhaste hlače največjega dečka. Fotografijo je umetnik gotovo posnel na eni od svojih poti daleč od Ilirske Bistrice, kjer je imel svoj fotografski atelje. Če pa je bila posneta na bistriškem je to najstarejša znana fotografija z »irhastimi hlačami«.

V skromni zapuščini negativov na steklu je več takih fotografij, ki jim težko določimo mesto posnetka. (vč/349)

Picture

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Közzétette

Vojko Čeligoj

Az eredeti anyag szerzője

Maks Zirmann

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

1935

A kép keletkezési ideje

20. század

Személyek a fényképen

Trije neznani otoci

Kulcsszavak

Fotogr. na steklu, otroci

A közzététel dátuma

12.02.2018 10:46

Legutóbbi módosítás

12.02.2018 10:46

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam