Térkép  

Na sprehodu v Mestnem parku

Sprehodi po Mestnem parku so bili pogosti, pravzaprav so bili vsakodnevni. Včasih so se zaključili na igralih, včasih kje pri katerem od ribnikov, včasih že pri tistem, ki je bil in je še - čez cesto od domače hiše. Posenetek je nastal, ko se je mama navdušila za beleženje družinskih utrinkov z domačo kamero. Prav ob tem sprehodu pa se je hčerki na posnetku pridružila še neka druga deklica, hči znancev.  Očitno jeseni sta za okras posnetku vsaka pobrali en odpadli kostanjev list, ki jih je bilo naokrog v izobilju. Paviljon p ...

Olvasás tovább

Sprehodi po Mestnem parku so bili pogosti, pravzaprav so bili vsakodnevni. Včasih so se zaključili na igralih, včasih kje pri katerem od ribnikov, včasih že pri tistem, ki je bil in je še - čez cesto od domače hiše.

Posenetek je nastal, ko se je mama navdušila za beleženje družinskih utrinkov z domačo kamero. Prav ob tem sprehodu pa se je hčerki na posnetku pridružila še neka druga deklica, hči znancev. 

Očitno jeseni sta za okras posnetku vsaka pobrali en odpadli kostanjev list, ki jih je bilo naokrog v izobilju. Paviljon pa je itak ultimativna kulisa. 

Picture

Hely

Információk

Közzétette

Jerneja Ferlež

Az eredeti anyag szerzője

Marija Hederih

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

zgodnja 70-ta leta 20. stoletja

A kép keletkezési ideje

20. század

Személyek a fényképen

Nejka Hederih

Kulcsszavak

Mestni park, paviljon, otroci, paviljon, otroci

A közzététel dátuma

06.08.2019 19:46

Legutóbbi módosítás

06.08.2019 19:46

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam