skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Térkép  

Moja pokojna tašča in tast Škoflek

Moj mož Marjan je bil  tretji oz. najmlajši  otrok mame Ane in očeta Ignaca. Kot najmlajši in "ne načrtovan" so ga imeli zelo radi in se bali zanj.  Najstarejši pokojni  brat Milan je bil dvajset let starejši, sestra Milena pa deset let, ki se je z njim največ igrala. Tašča je bla gospodinja skrbela je za družino, tast je bil šofer,ki je ponosno opravljal poklic,ki je v tistih časih bil zelo spoštovan. Tašča in tast sta me zelo lepo sprejela,ko sem vstopila v njihovo družino leta 1980. Z ...

Olvasás tovább

Moj mož Marjan je bil  tretji oz. najmlajši  otrok mame Ane in očeta Ignaca. Kot najmlajši in "ne načrtovan" so ga imeli zelo radi in se bali zanj.  Najstarejši pokojni  brat Milan je bil dvajset let starejši, sestra Milena pa deset let, ki se je z njim največ igrala.

Tašča je bla gospodinja skrbela je za družino, tast je bil šofer,ki je ponosno opravljal poklic,ki je v tistih časih bil zelo spoštovan.

Tašča in tast sta me zelo lepo sprejela,ko sem vstopila v njihovo družino leta 1980. Z možem sva si ustvarila družino, vsa leta smo se veliko družili. Bili smo spoštljivi en do druzga.

Čeprav sta že vrsto let pokojna se ju rada spomnim enako naša družina.

Picture

Hely

Hely megjelenítés

Információk

Közzétette

Cvetka Škoflek

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

1960

A kép keletkezési ideje

20. század

Személyek a fényképen

tašča Ana in tast Ignac

Kulcsszavak

tašča,tast

A közzététel dátuma

22.02.2021 13:58

Legutóbbi módosítás

22.02.2021 13:58

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam