Térkép  

Družina Škoflek iz Celja, 1948

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom. Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar".  Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko". Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko po ...

Olvasás tovább

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom.

Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar". 

Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko".

Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko pokroviteljska do brata Marjana.

Se pa še vedno veliko družimo in skupaj obujamo spomine na mlade dni.

Picture

Hely

Információk

Közzétette

Cvetka Škoflek

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

1948

A kép keletkezési ideje

20. század

Helység

Celje

Személyek a fényképen

Ana Škoflek, Ignac Škoflek, Milan Škoflek, Milena Škoflek

Kulcsszavak

družinske fotografije, spomini

A közzététel dátuma

29.08.2018 15:20

Legutóbbi módosítás

29.08.2018 16:56

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam