Térkép  

Brkini: V Smrjah so odprli nov sadovnjak, 1960

V jeseni 1960 so bila zaključena dela pri urejanju velikega sadnega kompleksa v okolici Smrij pod Premom.  Mnogi so si obetali obilo sadja, celo obuditev sadjarstva v Brkinih… Na sliki: Prizor z otvoritve sadovnjaka s častnimi gosti, ilirsko bistriškimi občinskimi funkcionarji  in predstavniki ministrstva  za kmetijstvo.   Na sliki z desne:  Rado Škrlj, s klobukom Anton Dolgan Branko, Albin Kuret, Ivan Valenčič Savo, predstavniki kmetijskega ministrstva ….   Pionirja iz OŠ Prem sta vsem gostom poklo ...

Olvasás tovább

V jeseni 1960 so bila zaključena dela pri urejanju velikega sadnega kompleksa v okolici Smrij pod Premom.  Mnogi so si obetali obilo sadja, celo obuditev sadjarstva v Brkinih…

Na sliki: Prizor z otvoritve sadovnjaka s častnimi gosti, ilirsko bistriškimi občinskimi funkcionarji  in predstavniki ministrstva  za kmetijstvo.

 

Na sliki z desne:  Rado Škrlj, s klobukom Anton Dolgan Branko, Albin Kuret, Ivan Valenčič Savo, predstavniki kmetijskega ministrstva ….

 

Pionirja iz OŠ Prem sta vsem gostom poklonila cvetje in jima zaželela prijetno počutje v Brkinih. (312/vč)

Picture

Hely

Információk

Közzétette

Vojko Čeligoj

Az eredeti anyag szerzője

nn

Az időszak, amelyet a kép ábrázol

1960

A kép keletkezési ideje

20. század

Személyek a fényképen

Gostje na otvoritvi sadovnjaka

Kulcsszavak

sadovnjak, gostje

A közzététel dátuma

19.11.2017 10:21

Legutóbbi módosítás

19.11.2017 10:21

Možnost filtriranja

Keresés

Tartalom típus

KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA
KATEGÓRIA

Szervezet

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam