skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Mariborska knjižnica

Mariborska knjižnica je splošna, javna knjižnica, ki jo sestavlja 19 knjižničnih enot in Potujoča knjižnica z bibliobusom. Knjižnice in bibliobus s svojimi postajališči pokrivajo široko razvejano območje osemnajstih občin (Maribor, Duplek, Hoče, Kungota, Lovrenc na Pohorju, Miklavž na Dravskem polju, Pesnica, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Starše, Šentilj in na širšem območju še Benedikt, Cerkvenjak, Oplotnica, Slovenska Bistrica, Makole in Sv. Ana). Bibliobus štirinajstdnevno obiskuje kraje, kjer v neposredni bližini ni stacionarnih knjižnic.

Read more

Član katerekoli enote knjižnice lahko postane vsak občan, ne glede na starost, ob vpisu dobi izkaznico, s katero lahko koristi storitve v vseh enotah knjižnice in na bibliobusu. Ob vpisu mora poravnati stroške za izkaznico po veljavnem ceniku (do 15. leta brezplačno), letno članarino, izposoja knjižničnega gradiva in druge storitve pa so brezplačne.

Mariborska knjižnica s svojimi enotami ustvarja informacijska središča posameznih okolij, kjer so obiskovalcem vseh starosti ob knjigah na voljo še številne druge storitve.

Photo gallery

Location

Show location

Information

Categories

Institute

Phone

02/235 21 00

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Published

04.10.2007 13:13

Modified

25.07.2018 06:15

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam