Map  

Spoznajmo znamenite zgradbe preteklosti v mestu Murska Sobota

V četrtek, 27. septembra 2018, ob Svetovnem dnevu turizma, vabimo ob 17. uri v Pokrajinsko in študijsko knjižnico Murska Sobota na krajšo predstavitev pretekle podobe mesta in najznamenitejših zgradb v Murski Soboti, s poudarkom na koncu 19. in začetku 20. stoletja.

Read more

Najprej si bomo v knjižnici zgradbe kot so npr. Hranilnica južnega dela Železne županije, Hotel Dobrai, Bölcseva lekarna, Delavski dom idr. ob razlagi ogledali na slikoviti projekciji, zatem pa se bomo po nekdanji Aleksandrovi ulici (današnji Slovenski) tudi sprehodili in si te zgradbe iz preteklosti v sedanji podobi in vlogi tudi ogledali. Dogodek pripravljamo v sklopu Dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD) in Tedna kulturne dediščine (TKD).

Zaklade kulturne dediščine v mestu Murska Sobota bomo odkrivali in spoznavali z učenci druge triade osnovnih šol v Murski Soboti, veseli pa bomo tudi vseh vas. Spoznajmo jih skupaj.

Vabljeni.

Photo gallery

Location

Show location

Information

Title

Spoznajmo znamenite zgradbe preteklosti v mestu Murska Sobota

Date of Event

17.00

Location

Zvezna ulica 10
9000 Murska Sobota

Published

25.09.2018 11:59

Modified

25.09.2018 11:59

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam