skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Razstava: Domoljub iz našega kraja – Dr. Janez Oražem

Veliko je storil zanjo in za njene ljudi. Kdo? Dr. Janez Oražem, pred mnogimi leti edini zdravnik v ribniški dolini. Svoj poklic je opravljal s srcem in dušo, zato se ga mnogi še danes z veseljem spominjajo. Njegovo življenje je bilo bogato, polno zanimivih življenjskih zgodb. V knjižnici je v spomin nanj zaživela razstava Domoljub iz našega kraja – Dr. Janez Oražem, ki so jo pripravili učenci 1. razredov pod vodstvom učiteljic Nike Vrbinc Mihelič, Lucije Knavs in Anke Debeljak.

Razstava je nastala na podlagi projekta Domoljubje – program medgeneracijskega sodelovanja in sodelovanja med osnovno šolo dr. Franceta Prešerna, zdravstvenim domom dr. Janeza Oražma Ribnica, na pobudo Medgeneracijskega društva za kakovostno starost Ribnica, ki deluje v okviru inštituta Antona Trstenjaka. Ob priložnosti je izšla tudi knjižica o projektu. Razstava je na ogled do konec novembra.
 
Vljudno vabljeni!
Read more
 

Photo gallery

Location

Show location

Information

Title

Razstava: Domoljub iz našega kraja – Dr. Janez Oražem

Date of Event

Razstava bo na ogled do 5. decembra 2020.

Location

Ribnica

Contact

Domen Češarek

Categories

Exhibition

Published

24.11.2020 11:15

Modified

24.11.2020 11:15

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam