skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Razstava Alenke Slavinec

Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož vabi na razstavo Alenke Slavinec Zavedanje enosti. Fotografinja, producentka, komunikologinja, okoljevarstvenica in umetnica na svojstven način predstavlja esenco življenja in spremembe konceptov od znotraj in navzven, kot neke vrste vabilo in vstop v novo življenje po pandemiji Covid. Ali je to mogoče in ali smo to pripravljeni sprejeti, bomo presodili sami ob novem opusu fotografj, montaž, instalacij in avtorskega zvoka Alenke Slavinec.

V četrtek, 30. septembra 2021, ob 18. uri bo najprej v Mestnem kinu Ptuj projekcija filma Ljubezen v nas / Love in us Lipizzaner Horses by Alenka Slavinec, potem sledi ogled razstave v Miheličevi galeriji.

Dogodek bo popestril nastop mojstric zvokov Gaje Klas s kristalnimi posodami in Mie Frangeš z gongi. Iz Kanade se bo v živo javil poglavar Phil Lane, sledila bodo še druga presenečenja.

Razstava bo na ogled do 14. novembra 2021. Ogledate si jo lahko v skladu s priporočili NIJZ o preprečevanju širjenja koronavirusne bolezni covid-19.

Photo gallery

Location

Show location

Information

Title

Razstava Alenke Slavinec

Date of Event

30. september 2021

Location

Mestni kino Ptuj in Miheličeva galerija na Ptuju

Categories

Exhibition

Published

22.09.2021 10:18

Modified

22.09.2021 11:06

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam