Map  

Mana - skupaj obeležimo Svetovni dan čebel

Pokrajinski muzej Celje vas ob Svetovnem dnevu čebel, v sredo, 20. maja 2020 ob 16.30, vabi na ploščad Knežjega dvora,  da skupaj ustvarimo in predstavimo prvo po-korona razstavo z naslovom Mana.

Read more

K sodelovanju vabimo vse, ki imajo radi naravo in umetnost (družine in posameznike vseh starosti). Ustvarjali bomo na temo čebel.Vaše umetnine bodo upodobljene na prostem, na ploščadi Knežjega dvora. Udeleženci bodo s kredo slikali različne motive, ki so povezane s čebelami.

Umetnine bodo za širšo javnost na ogled na ploščadi do prvega dežja. Objavili pa jih bomo tudi preko družabnih omrežij.Ker moramo upoštevati priporočene ukrepe NIJZ, je število mest, kjer bodo umetnine nastajale, omejeno. 


Zato vljudno prosimo, da se vsi soustvarjalci predhodno prijavite na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ali po telefonu 03 428 09 62. Prosimo tudi, da doma pustite »ta'kmašne obleke« in pridete tako opremljeni, da se boste lahko tudi malo popackali. V primeru dežja, žal ustvarjalnica odpade.

Veselimo se skupnega ustvarjanja …… bzzz….bzzz.

Photo gallery

Location

Information

Title

Mana - skupaj obeležimo Svetovni dan čebel

Location

Trg Celjskih knezov Celje

Categories

Exhibition

Published

19.05.2020 11:36

Modified

19.05.2020 11:36

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam