skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Domoznanske novitete - projekt PIŠK MS

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota na svoji spletni strani ponuja novo storitev, ki smo jo poimenovali Domoznanske novitete. Gre za predstavitev in promocijo novega domoznanskega gradiva s Pomurja in Porabja, torej območja, ki ga Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota s svojo dejavnostjo pokriva.  

Read more

Namen te oblike promocije in pristopa podajanja informacij v virtualnem svetu je, da se ob bok starejšemu domoznanskemu gradivu, kateremu je v knjižnicah posvečena posebna pozornost, izpostavi tudi novo gradivo in približa vsem, ki jih nove izdaje z domoznanskega področja zanimajo, jih prebirajo, uporabljajo pri študiju in/ali delu. Domoznanske novitete bomo sprotno dopolnjevali, kakor bo gradivo, ki ga prejemamo na več načinov, prihajalo v knjižnico. Ob vsaki noviteti je podana informacija o izidu, naslovnica in kratek vpogled v publikacijo z osnovnimi bibliografskimi informacijami, za mlade in odrasle bralce. Ta oblika promocije novega domoznanskega gradiva je dobrodošla in koristna pridobitev tako za uporabnike, lokalno skupnost in tudi širše, kot tudi knjižničarje, ki posredujemo informacije o knjižničnem gradivu in iz njega.

Vabljeni k spoznavanju domoznanskih novitet v knjižnični domoznanski zbirki Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota.

Photo gallery

Information

Title

Domoznanske novitete - projekt PIŠK MS

Published

24.06.2020 11:15

Modified

24.06.2020 11:15

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam