Map  

5. Trdinov literarni pohod na Gorjance

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto v sodelovanju z Gradsko knjižnico »Ivan Goran Kovačić« iz Karlovca, Ljudsko knjižnico Metlika, Mestno občino Novo mesto ter slovenskimi in hrvaškimi planinskimi društvi organizira že 5. Trdinov literarni pohod na Gorjance.

Tokrat se bomo proti vrhu Gorjancev odpravili s hrvaške strani. Izhodišče pohoda bo planinski dom v Sekulićih (Hrvaška), od koder se bomo odpravili proti vrhu Gorjancev, pri čemer bomo literarno dediščino Janeza Trdine povezovali s spoznavanjem bogate kulturne in naravne dediščine Žumberka.

 

Read more

Poskrbljeno bo za avtobusni prevoz, program, topli obrok, prigrizek in vodo med potjo. Poleg dobre volje in osebnega dokumenta sta potrebni še dobra telesna pripravljenost in ustrezna pohodna oprema.

Odhod avtobusa je ob 7.00 izpred Osnovne šole Bršljin. 
Predvideni povratek v Novo mesto je ob 17.00.

Vsem, ki ste se prijavili na prvi predvideni termin pohoda (1. junij), sporočamo, da se je potrebno na pohod ponovno prijaviti. Prijave zbiramo do četrtka, 4. julija 2019

Informacije in prijave do četrtka, 4. julija 2019, na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali tel. št. 07/393 46 83.

Zaželeni prostovoljni prispevki.

Photo gallery

Information

Title

5. Trdinov literarni pohod na Gorjance

Date of Event

Sobota, 6. julij 2019

Published

03.07.2019 11:39

Modified

03.07.2019 11:39

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam