skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975. Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredn ...

Read more

Jože Volfand je bil glavni in odgovorni urednik Celjskega tednika (danes Novega tednika) od leta 1971 do leta 1975.

Cilj Jožeta Volfanda in njegovih sodelavcev je bil, da bi Novi tednik ponovno postal regijski časnik tudi po formalni plati. Leta 1972 je zapisal: "Vloga sredstev obveščanja je vsak dan večja. In ko se na eni strani trudimo, da bi spodbudili sistemsko urejevanje položaja informativnih medijev ali pa da bi z medobčinskimi dogovarjanji utrdili razmišljanja o prepotrebnosti pokrajinskih medijev, je na drugi strani še mnogo več vredno spoznanje, da mora postati informacija vse bolj last vsakega delovnega človeka, vsakega občana."

Photo

Location

Show location

Information

Copyright status

license CC BY-NC

Copyright

NT&RC

Location

Celje

Digital collections containing this multimedia element

Kardeljanske novosti
Seznam zaposlenih pri NT & RC

Date of digitalisation

15.11.2010 07:45

Published

15.11.2010 08:45

Modified

06.08.2018 06:11

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam