skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Publicistična dejavnost in predavanja

Publicistična dejavnost ga je vseskozi zanimala, zato je v njegovi bibliografiji doslej preko 2100 raznih daljših in krajših sestavkov, ki so bili natisnjeni v številnih glasilih in časopisih. Read more
V Celju,  Mozirju, Ljubljani, Gornjem Gradu, Šoštanju, Velenju inSolčavi je imel preko štirideset različnih predavanj narodopisnih, zgodovinskih in drugih vsebin. Na televiziji je imel več pogovorov,radijske oddaje pa je pripravil na Radiu Celje, Radiu Bakla, RadiuGoldi, Radiu Ljubljana in Radiu Velenje.  
Kot predavatelj jesodeloval na simpoziju o bratih Vošnjak v Šoštanju, skupaj sstrokovnjaki kot so dr. Matjaž Kmecl, dr. Bogo Grafenauer in dr. MilanŽevart. Kot soavtor se je pojavil pri pisanju raznih turističnihvodnikov in prospektov v Celju, Nazarjah, na Ljubnem in v GornjemGradu. Napisal je zloženko o gradu Vrbovec ter  dva članka za jubilejnorevijo Slovenskega planinskega društva Celje, enega o Franu Kocbeku,drugega pa o dr. Frischaufu.
Uredil je prvo razstavo predmetov Antona Jamnika pri Zgornjem Jamnikuin napisal prvo zloženko o tem zanimivem iznajditelju in fotografu.
ObčineMozirje, Ljubno in Nazarje so ga povabile, da je kot urednik in pisectekstov sodeloval pri izdaji monografij njihovih krajev Ljubno obSavinji 750 let, Grad Vrbovec Nazarje in monografija Mozirje.

Photo gallery

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam