skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  
2. specializirana meddruštvena razstava razglednic in maksimum kart.KFD 96/2014 & 97/2014_OD 18. DO 28. MARCA 2014 Read more
Koroško filatelistično društvo skupaj z Občino Ravne na Koroškem in Koroško osrednjo knjižnico Ravne/Kor. že od leta 2009 skrbi za specifično filatelistično zgodovinsko in kulturno-likovno-fotografsko dediščino/izročilo s kvadrienalno (štiriletno) razstavo MAKSI Ravne, kjer so razstavljene razglednice in maksimum karte. Vse dele CGP in spominskih poštnih izdaj 2. razstave pomensko povezujejo elementi, povzeti po zunanjem mozaiku na severni steni stavbe DTK (Dom telesne kulture), ki je pomemben del zgodovinskega in kulturno-šolsko-športnega sklopa na planoti Ravne. Izbrana je bila škrlatno-zlata barvna kombinacija in sonce kot nosilen znak razstave. Ena od dodatnih posebnosti te razstave je tudi priložnostni poštni žig, opremljen s premakljivo datirko za celoten čas trajanja razstave. Tipografska obeležitev razstave je bila določena kot celostna rešitev/označitev in osnovno izhodišče za bodoče razstave MAKSI Ravne.

Photo gallery

Location

Show location

Information

Keywords

FILATELIJA

Published

31.12.2015 09:28

Modified

31.12.2015 11:06

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam