skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Map  

Družbena priznanja

Gospod Videčnik je častni občan v občinah Mozirje, Nazarje, Ljubno in Gornji Grad. Prejel je občinsko nagrado občine Mozirje za delo v kulturi. Read more
Za svoje delo je prejel tudi državna odlikovanja - Medaljo za delo (1960), Orden za delo s srebrnim vencem (1988) in Častni znak Republike Slovenije (2002).
Častni znaki drugih organizacij pa so: bronasti, srebrni in zlati znak Turistične zveze Slovenije, plaketa Zveze kulturnih organizacij občine Mozirje, zlati znak Zveze prijateljev mladine Slovenije, zlati znak Svobode Zveze kulturnih organizacij Slovenije, plaketa Krajevne skupnosti Mozirje, plaketa Turističnega društva Mozirje in  zlata Vošnjakova plaketa za delo z mladimi pri Ljubljanski banki.
Še vedno je častni član Društva arhivarjev Slovenije, Turističnega društva Rečica ob Savinji, Muzejskega in zgodovinskega društva v Velenju in prejemnik zlate plakete Mozirskega  gaja.

Photo gallery

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam