Map  

V družbi sestrične in bratrancev, 1969

Fotografija je spomin na praznovanje birme sestrične Dorice Cvikl (je ni na fotografiji) pred petdesetimi leti v Šmarju pri Jelšah. Od leve: Milena Jager (por. Gajšek), Cvetka Žmaher (por. Škoflek), Jožek Artnak in Slavko Cvikl. Bratranec Jožek (v beli srajci) je bil zelo navdušen nad avtomobili. Tudi kakšnega starega je nabavil in iz dveh naredil enega. Stari fičo je bil eden izmed "ekspontov" shranjenih pod drevesom in smo se spravili nanj za spominsko fotografiranje. Tudi kasneje smo se radi družili in se še mno ...

Read more

Fotografija je spomin na praznovanje birme sestrične Dorice Cvikl (je ni na fotografiji) pred petdesetimi leti v Šmarju pri Jelšah.

Od leve: Milena Jager (por. Gajšek), Cvetka Žmaher (por. Škoflek), Jožek Artnak in Slavko Cvikl.

Bratranec Jožek (v beli srajci) je bil zelo navdušen nad avtomobili. Tudi kakšnega starega je nabavil in iz dveh naredil enega. Stari fičo je bil eden izmed "ekspontov" shranjenih pod drevesom in smo se spravili nanj za spominsko fotografiranje.

Tudi kasneje smo se radi družili in se še mnogokrat skupaj ob naših osebnih praznikih poveselili. Na žalost je Milena (v beli bluzi) pokojna 18 let in jo zelo pogrešamo.

Spomini na mladost in naše prijetno druženje pa ostajo za vedno z nami.

Picture

Location

Information

Published by

Cvetka Škoflek

Date of creation

Junij 1969

Period of creation

20th century

Place

Šmarje pri Jelšah

People in the photo

Milena Jager, por. Gajšek, Cvetka Žmaher, por. Škoflek, Jožek Artnak, Slavko Cvikl

Keywords

birma, prazniki, sorodniki, bratranci, sestrične , stari avtomobili

Published

30.04.2019 12:51

Modified

30.04.2019 14:33

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam