Map  

Planinski mentorji duše planinske dejavnosti z mladino,

Ob zaključku šolskega leta 1983/84 so tudi mladi planinci iz vseh planinskih skupin na OŠ v občini Ilirska Bistrica s sklepno slovesnostjo obeležili zaključek še enega uspešnega planinskega leta. Uspešno so zaključili še eno osnovno planinsko šolo in prejeli spričevalo, dobili so značke mladega planinca za opravljene planinske izlete, planinskim mentorjem pa so bili vročeni posebni »mentorski planinski klobuki«. Na sliki: Na slovesnosti na OŠ Dragotin Kette s planinskimi mentorji. Mirjam in Marija ...

Read more

Ob zaključku šolskega leta 1983/84 so tudi mladi planinci iz vseh planinskih skupin na OŠ v občini Ilirska Bistrica s sklepno slovesnostjo obeležili zaključek še enega uspešnega planinskega leta. Uspešno so zaključili še eno osnovno planinsko šolo in prejeli spričevalo, dobili so značke mladega planinca za opravljene planinske izlete, planinskim mentorjem pa so bili vročeni posebni »mentorski planinski klobuki«.

Na sliki: Na slovesnosti na OŠ Dragotin Kette s planinskimi mentorji. Mirjam in Marijan Čeligoj  sta se v imenu Mladinskega odseka PD zahvalila mentorjem za njihovo plemenito delo z mladimi in jim vročila drobna darila.

Z leve: Marijan Čeligoj, Ivan Valenčič, Tončka Novak, Fani Čemažar, Marija Novak, delegatka MK PZS   iz PD Koper planinka mentorica Gorupova iz Kopra in Mirjam Čeligoj načelnica MO PD Ilirska Bistrica. 230/tekst in foto: vč, 

Picture

Location

Information

Published by

Vojko Čeligoj

Original author

Vojko Čeligoj

Date of creation

1984

Period of creation

After World War II

People in the photo

Planinski mentorji Mirjam Čeligoj

Keywords

Mentorji, Mirjam Čeligoj

Published

29.03.2017 08:12

Modified

09.05.2017 10:50

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam