Map  

Družina Škoflek iz Celja, 1948

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom. Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar".  Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko". Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko po ...

Read more

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom.

Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar". 

Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko".

Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko pokroviteljska do brata Marjana.

Se pa še vedno veliko družimo in skupaj obujamo spomine na mlade dni.

Picture

Location

Information

Published by

Cvetka Škoflek

Date of creation

1948

Period of creation

20th century

Place

Celje

People in the photo

Ana Škoflek, Ignac Škoflek, Milan Škoflek, Milena Škoflek

Keywords

družinske fotografije, spomini

Published

29.08.2018 15:20

Modified

29.08.2018 16:56

Filtering options

Search

Content type

CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES
CATEGORIES

Organisation

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam