Viri

ARHIVSKI VIRI

Archiv der Diözese Gurk in Klagenfurt: Pastoralakten St.Paul/Gail

Archivio Arcidiocesi di Gorizia: ACAG, Matricole parrocchie Slovene, Natti, Canale 1876–1925; ACAG, Matricole parrocchie Slovene, Matrimoni, Canale, 1835–1921; ACAG, Matricole parrocchie Slovene, Matrimoni, Descla 1835–1944

Archivio storico dell’Unione delle comunità ebraiche Italiane, Roma (AUCEI): Fondo Attività dell‘Unione delle Comunità Israelitiche Italiane fino al 1933

Archivio di Stato di Gorizia: Testamenti del Tribunale Civico Provinciale di Gorizia; Capitanatto distrettuale di Gorizia

Archivio di Stato di Trieste: AST I. R. Luogotenenza societa

Archivio Storico Provinciale di Gorizia: Archivio della I. R. Società Agraria di Gorizia; Archivio della I. R. Societa di Gorizia

Arhiv Filozofske fakultete: Arhiv FF, Vloga za promocijo za doktorja znanosti

Arhiv Republike Slovenije ARS, AS 77; ARS, AS 1039, Osebni fond Bogumil Vošnjak ARS, AS 1931

Arhiv Studia Slovenic: Fond Vošnjak

Arhivsko-muzejska služba Univerze v Ljubljani: AMSU, VII-78, Dr. Mantuani-Dolar Ljudmila;  AMSU, Promocijski protokol Univerze v Ljubljani; AMSU, Rektorat I; AMSU, Rektorat IV

Biblioteca Statale Isontina, Biblioteca Civica di Gorizia: Morelli di Schönfeld, C. (ms.): Illustri goriziani, Biblioteca Statale Isontina, Biblioteca Civica di Gorizia, ms. Civ. 57

Goriška knjižnica Franceta Bevka: Bauzer, M. (ms.), Historia rerum Noricarum et Foroiuliensium. Goriška knjižnica Franceta Bevka, Domoznanstvo 10302; tipkopis rokopisa, ki se hrani v Narodni in univerzitetni knjižnici v Ljubljani

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo: FAKK, Marija Perpar, personalna mapa

Konsistorialarchiv der Erzdiözese Salzburg: Ordinationsakten 1802

Muzej Velenje: Miha Vošnjak

Narodna in univerzitetna knjižnica, Rokopisni oddelek: MS 1409, [Kumar, I.];  MS 484, Josip Cimperman, Korespondenca. Pisma Pavline Pajkove Josipu Cimpermanu; NUK, S.f. 312, Letaki II. Mapa 10, št. 7, Slovenska deklaracija ali Punktacije; Slovenske ljudske stranke

Pokrajinski arhiv v Novi Gorici: PANG 37, Občina Kanal

Zapuščina Frana Rojca