Srečanje z abrahamom in pot na Dunaj

Že v prvih letih po osamosvojitvi je zaznati izredno aktivnost orkestra, saj so samo v tem času do praznovanja abrahama zabeležili kar sedemintrideset nastopov. Preberi več
Ob zlatem jubileju so izdalipublikacijo  in prvo zgoščenko.  Ob navedeni častitljivi obletnici  je orkester za50-letno uspešno delovanje in promocijo slovenske zabavne glasbenekulture doma in v tujini prejel Zlati celjski grb. Kaže,  da  pa je navedeno javno  priznanje dalo orkestru dodatni zagon, saj so  vnaslednjih petih letih nastopili kar štiriinštiridesetkrat.
Kmalupo praznovanju se že odpravijo na gostovanje v Weiz v Avstrijo, sepredstavijo na srečanju orkestrov Big-band fest v Krškem in igrajo nakoncertu in plesu na gradu Betnava v Mariboru. Leta 1998 ponovnopotujejo čez mejo in nastopijo na Slovenskem plesu na Dunaju.

Srečko Maček