skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  
2. specializirana meddruštvena razstava razglednic in maksimum kart.KFD 96/2014 & 97/2014_OD 18. DO 28. MARCA 2014 Preberi več
Koroško filatelistično društvo skupaj z Občino Ravne na Koroškem in Koroško osrednjo knjižnico Ravne/Kor. že od leta 2009 skrbi za specifično filatelistično zgodovinsko in kulturno-likovno-fotografsko dediščino/izročilo s kvadrienalno (štiriletno) razstavo MAKSI Ravne, kjer so razstavljene razglednice in maksimum karte. Vse dele CGP in spominskih poštnih izdaj 2. razstave pomensko povezujejo elementi, povzeti po zunanjem mozaiku na severni steni stavbe DTK (Dom telesne kulture), ki je pomemben del zgodovinskega in kulturno-šolsko-športnega sklopa na planoti Ravne. Izbrana je bila škrlatno-zlata barvna kombinacija in sonce kot nosilen znak razstave. Ena od dodatnih posebnosti te razstave je tudi priložnostni poštni žig, opremljen s premakljivo datirko za celoten čas trajanja razstave. Tipografska obeležitev razstave je bila določena kot celostna rešitev/označitev in osnovno izhodišče za bodoče razstave MAKSI Ravne.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Spletni naslov

www.rav.sik.si

Ključne besede

FILATELIJA

Datum objave

31.12.2015 09:28

Zadnja sprememba

31.12.2015 11:06

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam