Zemljevid
  • Valvasor, Janez Vajkard (1993): Opus insignium armorumque = Velika grbovna knjiga = Das grosse Wappenbuch. Ljubljana : Slovenska akademija znanosti in umetnosti.
  • Enciklopedija Slovenije (1994): Ljubljana : Mladinska knjiga.
  • Valvasor, Janez Vajkard (1995): Topographia Ducatus Carnioliae modernae = Topografija sodobne Vojvodine Kranjske. Ljubljana : Mladinska knjiga.
  • Valvasor, Janez Vajkard (2001): Topografija Kranjske [skicna knjiga za: Topographia Ducatus Carnioliae modernae, 1679]. Ljubljana : Valvasorjev odbor pri Slovenski akademiji znanosti in umetnosti.
  • Valvasor, Janez Vajkard (2009): Čast in slava vojvodine Kranjske. Ljubljana : Zavod Dežela Kranjska.

Domen Češarek

Domen Češarek