Križnikov pravljični festival v drobnem tisku

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik vsako leto ob Križnikovem pravljičnem festivalu, katerega namen je oživljanje kulturne dediščine, natisne tudi primere drobnega tiska v obliki letakov in zloženk, s katerimi bralce in obiskovalce knjižnice obvešča o programu in dogodkih festivala. Obiskovalci knjižnice lahko pri pultu v knjižnici dobijo letak s programom festivala, na zloženkah pa pridobijo vse informacije o samem festivalu, Gašperju Križniku in nastopajočih na festivalu. Festival se z letaki s programom in z zloženkami o likovnem natečaju predhodno promovira tudi na vseh prireditvah kjer sodeluje knjižnica, s plakati pa po bližnji okolici Kamnika. Knjižnica želi z drobnim tiskom promovirati festival, zato poskrbi, da pridejo obvestila na drobnem tisku do čim večjega števila obiskovalcev oziroma vseh, ki jih festival zanima.