Izboljšave in spremembe

Že kmalu po začetku dobav z motorjem 108, ki je pri kompresijskem razmerju 5,8:1 razvijal 20 KM, so motorju dodali nove 4 KM. Preberi več
Na Milanskem sejmu leta 1934 so predstavili novo verzijo Balille. Karoserija je imela novi design, linije so bile mehkejše, bolj zaokrožene in prtljažnik ni bil zunaj temveč integriran v kabinski prostor.

Z  motorjem 108CS (ventili v glavi), ki so ga vgrajevali na zahtevo kupca, je ta serijska Balilla dosegala 105km/h. V redni proizvodnji so bili še naprej posebni modeli: spider militare, torpedo militare, kamioncino in furgoncino seveda sedaj z motorjem na štiri prestave.

Ivan Marković
Laura Chersicola