skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Leto 2007 je bilo za kolektiv KOK zelo naporno, s 1. aprilom se je zamenjalo tudi vodstvo. Vodenje knjižnice je prevzela mag. Irena Oder. Leto smo zaključili s spoznanjem, da se v delovno motiviranem okolju kljub nekaterim neugodnim dejavnikom da slediti zastavljenim ciljem.

Izbor kulturnih utrinkov leta:

Preberi več

Kolektiv KOK je v drugi polovici leta ob svojem rednem strokovnem delu pripravil kar nekaj  odmevnih prireditev in ustvarjalnih delavnic za otroke, mladino in odrasle. Še posebej je to pomembno zato, ker se te dejavnosti niso odvijale samo v matični knjižnici na Ravnah, ampak tudi po enotah in po odzivu sodeč ugotavljamo, da si krajani knjižnice v takih vlogah zelo želijo.

Uvedli smo projekta Koroški kulturni mozaiki in Humanistični pogovori. Dejavnosti se bodo začele že v januarju. Njihov namen je na Ravne pripeljati pomembne osebnosti današnjega časa in prostora in privabiti obiskovalce koroške regije in s tem še utrditi pomen in vlogo območne knjižnice.

Fotogalerija

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Ključne besede

KNJIŽNICE, SPLOŠNE KNJIŽNICE, študijske knjižnice, obletnice, KULTURNE PRIREDITVE, PRIREDITVE, Jubileji, RAZSTAVE

Datum objave

31.12.2020 16:36

Zadnja sprememba

31.12.2020 16:36

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam