OK Fužinar postal stabilen prvoligaš

Odbojkarji Fužinarja Metala Ravne so ponovno uspešno nastopali na članskih tekmovanjih. V pokalnem tekmovanju jim je malo zmanjkalo za preboj na zaključni turnir četverice. Potem ko so v četrtfinalu v domači dvorani zmagali, so v drugi tekmi dobro namučili takrat še pokalne prvake Salonit Anhovo, a na koncu žal ostali praznih rok. V 1. ligi so člani med sezono zasedali celo visoko 5. mesto, a na koncu zgolj za točko zaostali za željenim 6. mestom, ki bi prinašalo ligo za prvaka. Bili so sedmi. V ključnih tekmah zelene skupine pa so odbojkarji Fužinarja imeli ogromno težav s poškodbami, a na koncu pokazali pravi karakter in tudi kvaliteto ter si ponovno zagotovili nastopanje v končnici. Sezono 2014/15 so končali med najboljšo osmerico, izločil pa jih je ACH Volley.